Thee Beurzen Tips

Sterke bestuurder?

Als risicogroep persoon wil ik nu toch wel even heel duidelijk mijn mening geven. Mevrouw Halsema, is beslist niet geschikt als bestuurder van een stad als Amsterdam. Dit heeft niets met politieke voorkeur te maken, maar de manier waarop zij zich afgelopen zondag heeft gedragen.

Wat er in Amerika heeft plaatsgevonden dat is een drama, ik ken de ins and outs niet, al zou deze persoon fout zijn geweest. Zo ga je niet met een arrestant om, ongeacht huidskleur, man of vrouw, schuldig of wellicht onschuldig. Daar ben ik heel stellig in. Ver van mijn bed, nee hoor want ook hier kom ik regelmatig situaties tegen dat er wordt gediscrimineerd. Bij bepaalde groepen Nederlanders, ben je al schuldig bevonden wanneer je buitenlandse roots bezit, ook al ben je hier geboren. Kom je als vluchteling Nederland binnen, dan deug je volgens velen ook al niet en de LHTB gemeenschap kan ook niet overal zomaar over straat lopen. Dus wat mij betreft is alles wat er in Amerika is gebeurd zeer zeker geen ver van mijn bed show.

Maar toch heb ik een mening over de demonstratie van gisteren, hoe ik er ook achter sta. Want voor mij zijn het toch een stelletje idioten die nu in zo’n grote getale op de Dam gingen staan. We zitten ondanks alles nog midden in de Corona malaise, we mogen een heel klein beetje meer maar dat kan bij het minste of geringste weer de andere kant op gaan. Niemand kan garanderen dat er buiten minder kans op besmetting is. En hoe dom kun je dan zijn om zo massaal daar te gaan staan. Er waren zoveel andere mogelijkheden geweest. Een stoet op ruime afstand achter elkaar door de stad bv. Mogelijkheden te over.

Nee nu brengen ze misschien zichzelf in gevaar maar ook de mensen waar ze misschien in de avond tegen aanlopen in de supermarkt want daar zal deze groep ook wel geen 1,50 hanteren. Maar het allerergste vond ik nog wel, dat een burgemeester en lachend tussen staat, geen actie onderneemt en dit gewoon goedkeurd. Hoezo 1 meter 50 en geen grote groepen. Of is ze bang dat het uit de hand loopt?

Daar zullen de artsen en verpleegkundigen blij mee zijn, wanneer ze misschien binnen enkele weken weer voor volle ic afdeling keuzes moeten maken en hoe gaat ze dit Mevrouw Halsema, wees dapper en stap op.

Afbeelding van Pankgraf via Pixabay

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 4 =