Tuin&Sfeer

Het is de tijd, de hoogste tijd om weer eens kaartjes uit te delen voor een leuk evenement. Stuur een mail naar info@tea-a-maria.nl en wie weet ben jij de winnaar van 2 kaarten en mag je naar de tuinbeurs in de Martiniplaza te Groningen. Dinsdag 11 februari maak ik de winnaars bekend. Wil je vaker mee gaan doen aan dit soort leuke acties? Ga je dan gratis aanmelden voor de nieuwsbrief, dit kan via bovenstaand mailadres of bovenaan via aanmelden in de rechterkolom.

Voor meer info omtrent deze tuinbeurs, klik hier.

Update 11-02-2020, Ina ten Hove, Tonia Fleurbaaij en Karla Venema. Veel plezier tijdens jullie bezoek aan de beurs. De kaarten zijn onderweg.

2 thoughts on “Tuin&Sfeer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − zes =