Leef!

Gaande weg je leven zijn er onderwerpen wat je in eerste instantie misschien totaal niet interessant vindt maar die steeds meer een stempel op je leven gaan drukken. De komende tijd zal ik hier meer over gaan schrijven. Het is hetzelfde als vrienden, ook daar zie ik een verandering in, met sommige heb je een jarenlange band en toch zie je dat de laatste jaren veranderen. De gespreksonderwerpen worden oppervlakkiger en langzaam aan verdwijnen deze mensen uit mijn leven. Daarnaast heb je langzamerhand te maken met ouderdom, de ene vriendin voelt zich ondanks dat ze allemaal eind 50 zijn nog 40 en met deze groep doe ik de leukste dingen nog en de anderen voelen zich langzamerhand 70 en moet ik me aanpassen en dat kost me wel enige moeite.

Maar afgelopen zaterdag was ik dus bij een concert van André Hazes met ook nog eens een te gek voorprogramma. Vanaf het begin lekker meezingen en swingen. Dan voel ik me misschien geen 25 meer maar beslist geen 50-plusser, dan geniet ik volop, kan heerlijk mee blèren en laad ik mijn batterij weer op. Naast een fulltime baan moet je ook je batterij opladen door totaal andere bezigheden te doen, dus tijd voor leuke concerten en het allermooist? Er zitten de komende weken nog 3 te gekke uitjes in het vat.

Dus luitjes, ondanks dat mijn gezondheid me op dit moment in de steek laat en ik ondertussen een eigen apotheek kan beginnen, pluk de dag en geniet!

Fotomateriaal en opnames komen allemaal uit mijn eigen koker.

2 thoughts on “Leef!

  1. Ik heb weer erg genoten van je stukjes. Er zit een journalist in jou verborgen. Dank je wel, groet Alie

    1. Hahaha en journalist, maar dan wel eentje die ongezouten haar mening kan geven. Wordt ook wel eens aangesproken over een item waar men toch totaal anders over denkt. Maar het is wel de bedoeling dat ik de komende tijd wat meer ga schrijven, Onderwerpen zat op mijn bordje en het wordt ook weer hoognodig tijd dat mijn liefde voor het lezen weer onder de aandacht komt. Maar ja, die verdomde leuke concerten moeten ook nodig weer voorbij komen. Zie je volgende week, dan gaan we weer een avondje ouderwets mee brullen met de 3 leukste mannen, trouwens bij Heroes is Emiel er niet bij. Zal wel te wild voor hem zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + 4 =