2 gedachten over “Leef!

  1. Ik heb weer erg genoten van je stukjes. Er zit een journalist in jou verborgen. Dank je wel, groet Alie

    1. Hahaha en journalist, maar dan wel eentje die ongezouten haar mening kan geven. Wordt ook wel eens aangesproken over een item waar men toch totaal anders over denkt. Maar het is wel de bedoeling dat ik de komende tijd wat meer ga schrijven, Onderwerpen zat op mijn bordje en het wordt ook weer hoognodig tijd dat mijn liefde voor het lezen weer onder de aandacht komt. Maar ja, die verdomde leuke concerten moeten ook nodig weer voorbij komen. Zie je volgende week, dan gaan we weer een avondje ouderwets mee brullen met de 3 leukste mannen, trouwens bij Heroes is Emiel er niet bij. Zal wel te wild voor hem zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *