1. Advent is begonnen

1 December, het jaar is voorbij gevlogen en is behoorlijk heftig geweest maar daarover meer rond oudjaarsdag. Nee, ik ga me de komende dagen tot aan kerst weer bezighouden met leuke theezakjes met als thema kerst en/of winter. Om nu zo maar een zakje hier neer te zetten is niet helemaal mijn bedoeling, dat is toch eigenlijk een beetje een saai gedoe. Ik ga dus elke dag even langs de nieuwtjes op Social Media en opvallend nieuws uit de krant.

Het meest opvallende nieuws wat ik vanmorgen hoorde bij het opstaan, het overlijden van oud president Bush van Amerika. Laat deze man nu bij zijn dood opvallen, tijdens de 4 jaar dat hij president van Amerika was, was het maar een onopvallende man en eigenlijk kan ik ook niks bedenken wat ik mij kan herinneren vanuit zijn periode. Eigenlijk een best saaie man dus.

Voor de rest was het maar een grijze dag, weinig spannends, Sinterklaas optocht in het dorp, zelf nog even wat leuke dingen gekocht voor 5 december en achterneefje Stan is jarig, al weer 3 jaar.

Het zakje van vandaag is er eentje uit 2017, Lupica kerst serie 2017.

Tot mörgen!

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + negen =