Het leven is soms zo oneerlijk

Zondagmiddag, warm en eigenlijk te warm om buiten te zitten.  Dan maar binnen, beetje Max Verstappen kijken, wat lezen, drankje erbij en gewoon lekker niks doen. Ping, er komt een app-je binnen. Dickie is niet meer. Hij die mij door een van de moeilijkste periodes van mijn leven heeft geloodst. In februari 2017, deed ik nog een lofzang naar hem dit naar aanleiding van een pagina groot artikel bij ons in de krant.

Maar dit voelt zo onwerkelijk, nooit meer even ouwehoeren bij Parkzicht, even bij praten over ons cluppie, over zijn zoon die het zo ontzettend goed doet bij FC Emmen, over zijn kleinkinderen en het verdriet van een Veendam zonder voetbal. Ach Dick, ik had je nog zo graag langer willen kennen, nog eens een biertje met je willen drinken en even terugdenken aan die leuke tijden in Veendam.

Dick, fijn je te hebben gekend en RIP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 10 =