Anoniem? Dat had je gedacht

Ik ben boos! Op wie? Op mensen die anoniem denken te kunnen reageren. Nu zou ik een optie achter deze site kunnen aanvinken en dan zou er nooit meer anoniem gereageerd kunnen worden, maar dat wil ik niet. Waarom niet vraagt men zich dan af. Omdat ik zelf ook nooit anoniem zou reageren. Wanneer ik ergens een andere mening over heb, dan verkondig ik deze mening en sta daar ook achter en zie niet in waarom ik dat anoniem zou moeten doen. Vandaar dat ik ook verwacht dat anderen ook open en eerlijk zijn.

Maar sinds afgelopen zaterdag staat er een anonieme reactie op deze site en word er even gezegd dat ik “laf” ben omdat ik ergens niet ben verschenen en dat er iets speciaal voor mij is verschoven. Nou weet ik toevallig hoe dit verhaal is en wat de reden is om niet te gaan. Maar bovenal, ik ben aan niemand verantwoording schuldig en al helemaal niet aan iemand die het in haar of zijn hoofd haalt op anoniem te reageren.

Nu zal deze persoon wellicht denken dat ik toch niet weet wie er achter de naam “Anoniem” schuilt, maar ja dan heeft deze persoon het mis en een kleine speurtocht leert me al snel duidelijkheid te krijgen en weet ik 99% zeker wie er achter deze naam zit. Nou, dan durf ik hier openlijk te zeggen, wie is er hier laf? Iemand aangeeft dat ze wegens omstandigheden niet kan komen en er niet bij is of iemand die anoniem hier iets durft te plaatsen? Jammer, maar deze persoon kan het wat mij betreft vergeten.

Please follow and like us:

5 thoughts on “Anoniem? Dat had je gedacht

  1. 100% met je eens Maria!
    Het verhaal ken ik niet, maar zag de betreffende reactie op je post en vond het jammer dat ook jouw site van zulk ‘internet-pest-gedrag’ niet bespaard blijft.

    Ik hoop dat je die dag heerlijk aan je theezakjes hebt kunnen werken en er flink veel weggestoken hebt!

    Groetjes vanuit het Noorden :).

    1. Het hoort er natuurlijk een beetje bij om reacties te krijgen waar je niet op zit te wachten, ook mij zijn de Viagra pillen al aangeboden via deze site. Maar anoniem iets plaatsen en oordelen, daar heb ik gewoon een hekel aan. Maar deze persoon kan het vergeten dat ik in de toekomst nog eens met deze persoon wil ruilen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + vijf =