Eeuwige roem wordt gedeeld

Moeder wil meedelen in de eeuwige roem die ik enige weken terug aan dochter Nadia heb gegeven en dus komt moeder terug uit München met vele losse theezakjes en zelfs een doosje vol.  Ach en hier ben ik dan zo vreselijk blij mee. Ondanks dat mijn theezakjesverzameling al enige tijd op een laag pitje staat wegens gebrek aan tijd en te veel andere sores aan mijn hoofd hebbende, is het toch altijd erg leuk om weer zakjes te krijgen, die dan wel gelijk weer verwerkt moeten worden in de verzameling.  Maar de komende dagen ga ik toch weer wat fanatieker aan de slag,  want as zaterdag is het zover, eindelijk een beurs in het noorden en nog wel in de stad Groningen zelf. Ondertussen weet ik dat er in elk geval 13 verzamelaars richting Groningen gaan, zie ik ook dat de Friese verzamelaars het een beetje laten afweten maar dat er zelfs een aantal uit het westen de rit naar Groningen gaan maken. Top man, ik heb er nu al zin in.

Moeder Greetje, nogmaals erg bedankt voor deze mooie zakjes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 5 =