Erwin in Hoogezand

Wat is er mooier dan dat je werk en hobby op een zonnige zaterdagmiddag kunt samenvoegen?  Al enige tijd liep ik met het idee om eens iets samen te doen met Evelyn Novacek, de cd en lp zaak in Hoogezand en wederverkoper van Dagblad van het Noorden. Gezien de verkopen zou dit geen actie kunnen worden van honderden extra kranten maar zou het een gerichte actie moeten worden naar mensen die iets hebben met het noorden, die trots zijn op en houden van hun gebied. Bij dit gebied is natuurlijk onlosmakelijk de regionale krant verbonden. Dus was het wachten op een geschikt moment waarop ik met een voorstel kon komen richting Marjolein, de eigenaresse van de zaak.

En vandaag was het dus zover, vandaag speelt Erwin de Vries in de zaak, Groninger in hart in nieren en laat een aantal songs horen van zijn nieuwe cd Noodzoak, met daarop een aantal nummers die verwijzen naar de huidige problematiek in Groningen. Dit was dus een uitermate geschikt moment om te gaan samenwerken want de krant staat natuurlijk vol met nieuws over aardbevingen, huizen die verzakken en gestut moeten worden en nog meer ellende wat hier speelt.

Dus een samenwerking is snel geregeld en iedereen die vandaag de cd van Erwin de Vries kocht, kreeg daarbij de dikke zaterdagkrant gratis. Het allermooiste is dan wel, ik ga bijna nooit achter mijn acties aan, maar dit keer natuurlijk wel.  En dan komt mijn hobby wel heel dichtbij mijn werk. Super leuke middag in de winkel en fantastisch begin van een hopelijk nog leuker weekend.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × een =