Theezakjes tijd

Aangezien er de laatste week weinig leuks op tv is, ik even minder lees, duik ik sinds afgelopen weekend weer wat vaker mijn theehok in.  Er was weer een envelop uit Nijverdal, een envelop met Pickwickjes met kleine nummertjes en er moeten nodig wat ruilingen worden afgehandeld. Dus tea-time. Misschien zijn er nu lezers die denken, wat een dom gezwets, er is zoveel leuks op tv en ga anders leuke series kijken op Netflix. Nou bespaar me deze opmerkingen, ik kijk geen Moordvrouw, Wie is de Mol vind ik vreselijk en Netflix heb ik niet, want ik zou er toch niet naar kijken. Het enige leuke op tv is Pauw, helaas moet ik het nu doen met Jinek en dat is niet mijn ding. De Wereld Draait Door is ook erg leuk, maar het lukt mij nooit om reeds om 7 uur voor de tv te gaan zitten, opnemen is geen optie want ik vergeet te kijken en dan is de volgende reeds weer geweest. Nee tv is gewoon niet mijn ding. 

 
Dus theezakjes tijd, eerst maar eens wat aanvinken op Catawiki en gelijk even in de mappen doen, daarna een Adventserie van St Benno scannen en zelf op Catawiki plaatsen. Je kunt het niet steeds aan anderen overlaten, ook ik moet mijn aandeel scannen en plaatsen. Het is tenslotte niet voor niets gedeeltelijk genoemd naar Wikipedia, wat wil zeggen dat we samen deze catalogus moeten vullen. Ondertussen ook ruilmappen bijwerken, heb weer een partijtje Pickwick knipzakjes gekregen. Kunnen zo de ruilmap in. 
 
Maar ja, elk zakje moet natuurlijk wel even worden gecontroleerd en wat schetst mijn verbazing, de Pickwick zijn nieuw. Er staat rechtsboven OPEN. Die heb ik dus helemaal niet en gaan ook niet de ruilmap in. Nee deze gaan regelrecht in mijn Pickwick map. Lieve Sonja en Douwe, bedankt voor deze leuke onverwachte aanvulling op mijn verzameling. 

One thought on “Theezakjes tijd”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + dertien =