3 gedachten over “Nog meer ijzel

  1. Haha geweldig beschreven Maria!
    Leuk e herkenbaar stukje.
    Was vanmorgen eerst nog thuis bij mijn ouders, maar na de middag toch maar geprobeerd naar Zwolle te komen. Al glijdend naar de trein, al snel in Groningen maar toen begon de ellende. Geen treinen tussen assen en groningen vanwege de ijsel. Nou gelukkig met een vervangende bus en toen verder met de trein naar Zwolle… Een uur later dan gepland, maar ik ben weer in een veilig Zwolle (geen sneeuw of ijs te bekennen haha)

  2. Ondertussen regent het hier weer enigzins, geen wat maar kant en klare ijzel, ach ja laten we er nog een centimeter extra over mijn auto gooien. Misschien kan iemand de warm water kraan zachtjes opendraaien????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *