Ik ben een blogger

Een blogger is iemand die met zekere regelmaat een blog (verhaal) schrijft op een webblog. Dit is bijna te vergelijken met een website maar is in de meeste gevallen gratis en is een klein gedeelte van een groter geheel. In mijn geval is dit blogspot wat weer een onderdeel is van het grote Google.

Vind het heerlijk om te schrijven over mijn verzameling theezakjes maar ook over andere zaken die mijn pad kruisen. Er gebeurd genoeg in mijn leven wat ik te leuk of belangrijk vindt om dit te delen. Zou ook kunnen op en medium als Facebook maar daar heb ik iets minder mee, tuurlijk heb ik een Facebook pagina, maar wetende dat sommige mensen daar alleen maar bezig zijn om te kijken wie mijn vrienden zijn, wat deze schrijven en dit ook nog eens door zitten te roddelen. Nee dan is Facebook iets minder mijn ding.

Maar waarom dan wel bloggen? Nou dat is simpel, iemand die niet weet dat ik dit doe, komt hier ook niet zo snel. Ik heb een aantal vaste volgers, zij zien gelijk als ik weer iets nieuws heb geplaatst en vele reageren daar dan weer op, zowel als reactie via de webblog als via een persoonlijk bericht.

Maar bloggen is voor mij meer dan alleen maar iets schrijven, het is ook het volgen van diverse andere bloggers en een van deze blogs is http://henriekeschoonekamp.blogspot.nl . 
Bij toeval ben ik daar eens opgekomen en lees daar prachtige verhalen maar het merendeel met een boodschap. Vandaag las ik dus het verhaal omtrent een traumahelicopter en de omstanders. 
Ach het is toch schrijnend om dit te lezen. 


Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − zes =