Langdurige reis

Afgelopen week kwamen er via diverse wegen zakjes bij me binnen, oa Elly, Jonas, Johan, Tonny en Lucy. De zakjes die ik van Lucy kreeg hebben er wel erg lang overgedaan. Meer dan 1 jaar, maar het kwam er gewoon niet van om af te spreken. Het is natuurlijk algemeen bekend dat ik een drukke dame ben maar ook zij heeft een baan en gezin. En dan is het soms zo moeilijk om tegelijk vrij te zijn.

Afgelopen week kwam ik dus eens thuis en zag ik diverse enveloppen op de trap liggen. Haha, lekker want er was er maar 1 bij die ik verwachte en de rest waren kadootjes, maar ik kreeg gelijk te horen van mijn zoon dat ik niet alles had, er lag nog meer. Ja en dat was dus inderdaad het geval. Een paars pakketje, was gebracht door een dame die hij niet kende maar er zat een briefje bij volgens hem en dan wist ik genoeg. 

En inderdaad wist ik genoeg, ze waren van iemand met wie het maar niet tot een afspraak kwam, Lucy was geweest en had de zakjes gebracht. Gelijk s’avonds een bericht gestuurd want mijn eerste vrije vrijdag is 16 oktober. Ja dat moet lukken……..nee dus dan is ze op vakantie. 
Maar geen nood de laatste week van oktober ben ik ook vrij. Staat ondertussen wel vol met afspraken. Dinsdag uit eten, woensdag naar de Ziggo Dome in Amsterdam, donderdag even bijtanken, vrijdag doet zijn naam eer aan en staat er niets, zaterdag op stap met vriendinnen en zondag bluesdag. Hoezo vakantie is om even niets te doen, maar Lucy er is nog ruimte. Vrijdag? Of donderdagavond? Kom maar op met een voorstel.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 2 =