En weer is er een dikke envelop

Wederom was er vandaag een dikke envelop met allemaal leuk zakjes, nieuwe series maar ook een aantal oudere zakjes. De verwondering slaat toe, ondanks dat ik niets uitspook op theezakjesgebied blijkt toch dat ik zo nu en dan wel erg goed ruil, zelfs heel erg goed. Ook een kleine aankoop bij een Nederlands bedrijfje is binnen, heb ik wat langer op moeten wachten, want de zakjes stonden ergens in Frankrijk vast aangezien er een staking was. Maar er komt de komende dagen meer mooi materiaal aan, heb ergens wel iets heel moois gevonden. En hoe lijkt het met Lidy in Amerika, zal ze al iets hebben gevonden? Maar voor vandaag geen verwerking van theezakjes, op deze heerlijke dag ga ik naar buiten en geniet van deze mooie avond. Nu is het terrastijd en genieten van mijn planten.


One thought on “En weer is er een dikke envelop”

  1. Oh wat fijn al die mooie theeruilen! Ik heb ook alweer een envelop binnen, met mooie (voor mij) oudere Mebmers die ik niet heb.
    Ben zeer benieuwd naar je bijzondere vondsten, maar die zien we vast snel.
    Enne jahoor, ik slaap nog gewoon haha
    Groetjes, Rensina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + 11 =