Ruilen met …..?

Vandaag was er weer eens een dikke envelop vol theezakjes van een bekend verzamelaar. Wederom super mooie zakjes, waaronder een aantal oudjes. Ondanks meer dan 40 000 verschillende zakjes, kom ik toch steeds weer oudjes tegen die ik mis. Super! Maar er zat meer in de envelop, een prachtige kaart van haar idool. En nu is mijn liefde voor muziek ook algemeen bekend en vandaar dat ik de muziek ook maar weer eens aanpas en nu speciaal voor mijn Deense vriendin. Mitzie, Thanks for the beautiful teabags. 

Tevens vandaag een nieuwe bezoeker van deze blog kunnen verwelkomen, Jaap Niemeijer, welkom op deze site. Neem gerust zo nu en dan een kijkje en wellicht kom je rondom Amen ook nog eens een leuk theezakje tegen. Je weet nu wat je daar mee kunt doen en waar ik ben te vinden. Fijne vakantie!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + 20 =