Zwitserland

Tsjikke is terug uit Zwitserland en wat bracht ze mee, nieuwe theezakjes. Gelijk weer een aantal doosjes zodat ik weer leuke voorraad krijg van nieuwe zakjes voor de beurs op 16 mei in Rijsbergen.
Dit keer kwamen er Sidroga zakjes ergens hoog uit de bergen. De eerste zit reeds weer in de verzameling, bij gebrek aan tijd zal de rest pas in het weekend worden verwerkt. Maar dan kan er ook wat gedaan worden, want nog 3 dagen werken en dan is er vakantie. Even tijd voor mezelf en doen waar ik zin in heb, er liggen hier nog een aantal boeken die gelezen moeten worden, er staat nog wat materiaal op de schijf wat ik nog wil zien op tv en er liggen hier nog heel veel theezakjes die opgeruimd moeten worden. O ik vermaak me wel, genoeg leuke dingen in het verschiet.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × drie =