Zwanger

Schrik niet, ik ben niet zwanger, maar mijn ex collega wel. Anderhalf jaar terug was zij een van de personen waarvan het contract niet werd verlengd en is ze tot mijn groot verdriet vertrokken. Ondanks het leeftijd verschil was er tussen ons een klik en hebben we een aantal jaren met heel veel plezier samen kunnen werken. 
Sinds haar vertrek is er veel veranderd, we zitten in een bedrijf waar het al een aantal jaren zeer moeilijk gaat, afdelingen zijn samengevoegd en onderdelen zijn compleet verdwenen. Zodra het pand verkocht is, dan zal alles voor haar verdwenen zijn en is er geen enkele herinnering meer. 

Maar de grootste verandering is niet op het werk, maar in haar privé leven, momenteel is ze namelijk zwanger en zullen over enkele dagen 2 kleine wereldwondertjes het daglicht zien. Voor haar dus helemaal geen tijd meer op terug te denken aan toen, maar kan ze zich bezighouden, met flesjes, luiers, gebroken nachten en heel veel andere zaken en dat alles in tweevoud.

En toch denkt ze ook in deze dagen nog aan haar oud collega, vandaag was er dus een dikke envelop op het werk. Speciaal aan mij gericht. O ik wist wel wat daar in zou zitten, een vracht vakantiebonnen van een van onze wederverkopers. Had ik even geen tijd voor, de prioriteit ligt even op wat nieuwe verkooppunten aangezien het campingseizoen weer voor de deur staat. In de loop van de middag nog even snel de vakantiebonnen verwerken. Hee daar zit iets anders in de envelop, hahaha, theezakjes en ach ze zijn van Carola. Ondanks alles toch nog aan mij gedacht en leuke zakjes mijn kant op gestuurd waaronder een groot aantal nieuwe. Ik ben ik dus erg blij mee. Bedankt meid en toi toi toi voor de komende dagen. Zie je binnenkort.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien − zeven =