Wederom Sonnentor

Collega Lidy is ook terug vanuit Oostenrijk. Speciaal voor mij is ze de kam overgelopen richting Kitzbühl om de Sonnentor winkel te bezoeken. Waslijstje mee wat er gekocht kon worden en dat is dus allemaal gelukt. Ach wat kan een mens dan gelukkig zijn, allemaal nieuwe zakjes. Vanmiddag was er eindelijk tijd om even lekker bezig te zijn met de theezakjes. Mijn zoon had de nieuwe laptop geinstalleerd en de printer werkt weer, dus de nieuwe zakjes kunnen weer gescand worden en geplaatst worden in de verzameling. Vandaag toch proberen om een 25 zakjes op Catawiki te plaatsen want morgen moet er ook maar eens worden gestart met het maken van nieuwe ruilbakken, over 14 dagen staat er na lange tijd weer eens een beurs op de agenda. Dus er moeten weer leuke bakken komen met moois  nieuw spul maar ook oude zakjes zijn soms zeer welkom. En ach een rommelbak is meestal ook wel een goede keus. Morgen dus maar eens kijken wat we allemaal mee kunnen nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 10 =