Iran

Ik heb al vaker gezegd, netwerken is heel belangrijk wil je aan de leukste zakjes komen. Zo heb ik dus ook contact met een Agates verzamelaar in Iran, hij helpt mij aan de mooiste zakjes uit dit land. Tussendoor gaat ie voor zijn werk nog even naar Pakistan en kijkt daar nog even rond, met dit soort relaties ben ik dus heel erg blij.
Vandaag hadden we contact omtrent iets nieuws wat hij voor me gaat kopen, dat kopen is natuurlijk niet iets wat hij even in 2 dagen doet, vaak zijn de winkels waar je dit merk kan kopen net weer in een andere stad of nog erger aan de ander kant van het land. Dus het kan even duren voordat de eerste doosjes weer in Nederland zijn. Maar geduld is een schone zaak.

Alleen kwam hij nu wel met een heel vreemd voorstel, hij zou het geweldig vinden, wanneer ik zijn land eens kwam bezoeken, zou kennismaken met zijn vrouw en kinderen, zelf kon zien hoe mooi het land is en wellicht nog veel meer theezakjes kon vinden. Gezien de mooie landschapsfoto’s die hij soms online zet, zeg ik, ja daar zou ik graag eens willen kijken, maar aan de andere kant het lijkt me nu niet echt een land waar je als vrouw heen gaat op vakantie. Nu ben ik helemaal geen vakantieganger, ben altijd blij als ik na een drukke periode op het werk, eens heerlijk een aantal weken lekker thuis kan zijn, genieten van  mijn tuin, mijn hondje en alle andere personen en zaken die me zo dierbaar zijn. Nee voor mij geen Iran, ik laat het deze kant wel weer opsturen.

2 thoughts on “Iran

  1. Tsja daar kan ik weinig opzeggen, deze persoon heb ik leren kennen via een collega, mijn collega verzamelt ook Agates. Maar via internet kun je soms de leukste mensen vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + 10 =