Joepie Wintersport

Menigeen zal zijn wenkbrauwen fronsen bij deze titel. Ik die zo dol uit de hoek kom zetten met Joepie Wintersport. De meesten weten namelijk wel, dat ik niet hou van winter, kou en laat staan sporten in de sneeuw. Nee ik zet mijn benen liever op een ondergrond die niet glad en bevroren is. Het enige leuke wat ik kan bedenken bij wintersport is dan toch de befaamde ” apres ski”. Lekker gezellig met een drankje, muziekje erbij en dat kan ik wel uren volhouden.

Maar nu zal men denken, waarom komt ze dan met deze tekst. Nou dat is eigenlijk heel erg simpel. Rondom mij zijn namelijk weer allerlei personen op wintersport en komen terug met …… jawel, theezakjes. Afgelopen week kwam Tsjikke als eerste terug en nam weer leuke doosjes Sonnentor mee. Voor mij nieuw, voor haar een afknapper, want ondanks verschillende teksten, zaten in alle doosjes dezelfde zakjes. Maar dat is helemaal niet erg, de thee is lekker en we ruilen de lege zakjes gewoon weer voor andere leuke zakjes. Ondertussen zijn de volgende doosjes al weer onderweg. Nu maar hopen dat daar weer andere zakjes in zitten. Tsjikke bedankt. Kijk al uit naar je volgende vakantie richting Zwitserland.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 − vijf =