Onbekende zakjes

Van ieder zakje wil je graag de naam weten, als het kan ook de smaak en uiteraard het land van herkomst. In de meeste gevallen lukt dit ook wel, de meeste zakjes zijn wel voorzien van een Engelse tekst. Alleen zijn er natuurlijk weer uitzonderingen. De Aziatische zakjes. Ik kan geen chinees lezen, geen Japans en ook Vietnamees, Taiwanees en Thais lukt me niet. Koreaans heb ik ook niet geleerd dus de zakjes uit deze landen blijven vaak onder de naam “onbekend” in de verzameling staan. De laatste jaren heb ik al heel wat zakjes op Facebook gezet met het verzoek om hulp. Dit komt soms maar in vele gevallen ook niet. Dus zet ik sinds enige tijd deze zakjes hier op mijn blog. 

Afgelopen weekend kreeg ik 6 mailtjes van een mede verzamelaar met allemaal zakjes waarvan ook zij geen naam weet. Vandaag plaatst ik de eerste serie onder het tabblad 2015-03-02. Wie kan ons verder helpen?
Wanneer de zakjes een naam krijgen, dan haal ik ze eraf en zet ik ze in het tabblad “Teabags with a name”.


Met belangstelling zien we dus jullie reacties tegemoet. Dit kan onderaan aan het item. Komend weekend hoop ik weer een aantal te plaatsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 − 1 =