Els

De eerste week zit er weer op en gelijk weer hele dagen gewerkt, is me heel goed bevallen, al ben ik wel blij dat ik vandaag vrij ben, even beginnen met 4 dagen is dan wel erg lekker. Merendeel van de collega’s is ook terug en natuurlijk met de nodige zakjes. Rob, Ypie en Lidy, jullie worden weer bedankt. Ook collega Els kwam dit keer met een handvol zakjes aanzetten. Lord Nelson van de Lidl. Eerste indruk was, die heb ik denk ik allemaal al, maar er gaat hier geen zakje de deur uit zonder dat ik deze grondig heb bekeken. Ja hoor en inderdaad er zat 1 zakje tussen welke ik dus niet in de verzameling heb zitten. En wat kun je dan als verzamelaar weer blij zijn, een doodsimpel zakje waarvan je denkt, die heb ik al, heb je dan niet en kun je weer in de database plaatsen. Els heel erg bedankt, ik ben weer een zakje dichter bij de 50 000!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × een =