Theezakjes ruilen tegen……..

Ik ruil theezakjes tegen bierviltjes, bierdoppen, telefoonkaarten, postzegels, bieretiketten, wijnetiketten, ach je kunt het zo gek niet bedenken en het kan geruild worden. Er is altijd wel iemand die iets kan gebruiken en waarvoor ik weer de leukste zakjes ontvang. Afgelopen dagen kwam ik in contact met iemand die me kan helpen aan hele mooie theezakjes uit verre oorden. Beetje onduidelijk waarmee ik hem dan kan verrassen. Maar vandaag was er een reactie, hij wil 50 bankbiljetten. Ja dat is een leuke, want dat is toch wel een erg dure ruil. Nee dat doen we toch maar niet. Doet me denken aan de persoon die voor 10 lege theezakjes, 2 volle doosjes sigaretten wilde ontvangen en dan moest ik dit ook nog even aangetekend verzenden.
We zijn als verzamelaar misschien een beetje gek, maar zo gek toch ook weer niet.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + 20 =