Veel voorbereidingen en muziek

Soms is het moeilijk om een keuze te maken, ga ik in de tuin werken, ga ik lezen, ga ik lekker de deur uit of duik ik in de theezakjes. Dit weekend geen al te moeilijke keuze. De Lentefair in Frederiksoord en de mei kermis in Groningen stonden enigzins in de planning, maar daar is dus niets van terecht gekomen. Aangezien het gehele weekend de regen met bakken tegelijk uit de lucht viel, is het dus een weekend geworden van lekker thuis zijn. Wat in huis aan klooien, uitgebreid koken, heel veel theezakjes en natuurlijk het Songfestival kijken.
Nu zeg ik wel natuurlijk, maar zo natuurlijk is dat niet. Vind het al jaren een waardeloos gebeuren, puntentelling stelt niets voor. Die geef je hoe dan ook, aan de buurlanden. De muziek wil ik het eigenlijk niet eens over hebben, want dat stelt toch echt niets voor. 

Maar dit jaar is het anders, dit jaar gaan Ilse de Lange en Waylon, nu is het van mij bekend dat ik naast de theezakjes, nog een hobby bezit en dat is muziek. Heel breed van Hardrock, naar Andrea Bocelli, de 3Js naar zuivere blues. Maar Ilse de Lange en ook Waylon, zijn voor mij de betere Nederlandse artiesten en na het horen van het nummer, was ik verkocht. Zou bijna denken dat ik de enige ben in Nederland, want niemand vond het leuk als ik het zo hoorde.

Gelukkig hebben ze het allemaal fout gehad en is het helemaal goedgekomen met dit nummer, wat een presentatie en loep zuiver gezongen. Kwaliteit wordt dus toch gewaardeerd, behalve in Oost Europa, daar denkt men alleen aan de buren. Nummer 2? Geen schande want ook nummer 1 was een schitterend nummer. Vraag me alleen af of Poetin deze zomer zijn vakantie wel in Oostenrijk gaat doorbrengen. Denk het niet.

En wat betreft de theezakjes, de bakken zitten goed vol, Rijsbergen, ik kom er aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + vijf =