Verrassing

Drukke week achter de rug, werk slokt me weer eens volledig op. Maar zondagmorgen eindelijk tijd voor mijn theezakjes. Moet ook nodig aan de slag, Assen en de Bilt moeten verwerkt worden in de lijsten en alles moet ook in de map. Maar eerst maar eens de handel opruimen zodat we weer normaal de overloop kunnen betreden. Karretje leeg halen, tas met mappen opruimen nadat ze even zijn nagekeken  en ik weer kan ruilen met Mitzie en dan de laatste tas. Wat zit er allemaal in?  3 dozen met hoesjes, nog een map, wat lege doosjes en nog een vol geel bakje. Hee wat zit daar dan nog in. Suprise!!!! Nog 62 nieuwe zakjes, welke ik niet in mijn “Golden Bag” had gedaan. Wat een leuke verrassing ik heb dus niet 385 nieuwe zakjes in de Bilt gescoord maar 447 nieuwe zakjes. Dit is nog eens een leuk begin van de dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + 20 =