Catawiki

Vandaag mijn eerste theezakje zelf op Catawiki gezet. Man man, wat een onderneming, allemaal leuk en wel maar volgens mij is dit iets wat ik kan gaan doen wanneer ik 67 ben en niet meer werk. Ik zit een half uur te klooien op 1 zakje. Kleur bepalen, jammer de kleur staat er niet bij, liniaal zoeken want men moet de afmeting weten, achterkant staat vol met tekst, hup tikken maar men wil weten wat er staat, label netjes los maken want die moet ook op de foto. En nu? Nog 30 000 te gaan?  Man och man, eerst maar eens mijn achterstand wegwerken en dan zien we wel eens weer. Wacht gewoon nog 10 jaar, dan heeft iemand anders de zakjes wel ingevoerd en hoef ik alleen maar meer aan te vinken. En kan ik me de komende 10 jaar bezighouden met prijsbepaling. Want wie kan me vertellen wat de waarde van een zakje is? 10 cent of is dit zakje wel een 1 euro waard? Wellicht zijn al mijn zakjes wel 1 euro waard en zit ik hier nu onder een kast met de inhoud van 30 000 euro. Joepie, ik ben rijk!!!!!

2 thoughts on “Catawiki

  1. De waarde van het zakje hoef je niet in te vullen. Doen wij ook nooit.

    Het 1ste zakje is altijd een klus, later gaat het wat makkelijker. Diegene die Catawiki gebruiken hebben allemaal zitten zuchten bij hun eerst ingevoerde zakje.
    Iedere dag komen er zakjes op CW, er komt dus een dag dat je ze hopelijk allemaal aan kan vinken!

  2. Nu nog een gek vinden die zoveel betaald.
    Ik zet er ook geen bedrag neer het is maar net wat de gek er voor geeft.
    Het is voor de verzamelaar waardevol maar de meeste die niet verzamelaar van theezakjes zijn die zien het als oud papier. Du

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 4 =