Mooie fietsdag

Vanmorgen zat ik reeds om 9 uur op de fiets richting Hoogezand. Heerlijk om tijdens mijn vakantie eerst lekker thuis te zijn. Ik heb nu tijd voor al deze leuke dingen. Eerst maar eens nieuwe zakjes, ordners, enveloppen en een nieuw aanteken boek scoren. Dat zijn er gelijk weer 4 nieuwe doosjes vol. Op naar een grote dumpzaak, Mixx genaamd, nou sorry maar Mixx is niks. Wilde grote paperclips met een plastic laagje. Ja die konden er wel eens zijn, moest ik maar in de bakken zoeken. Denk dat er zo’n 50 bakken met allerlei inhoud stonden. Ja met dit mooie weer ga ik niet uren en uren bakken doorzoeken. Dan maar een ouderwetse kladblok mee, altijd handig voor allerlei notities. Op naar supermarkt 1, even kijken of er al meer nieuwe smaken zijn. Ja hoor 3 nieuwe smaken. Meenemen en doorfietsen naar supermarkt 2, ook daar nog 3 nieuwe smaken. En dan maar weer naar huis, maar wat een tegenvaller, dikke oosterwind, heb de keus uit 4 verschillende wegen terug. Kies voor de mooiste, langs het water van het Winschoterdiep. Zwaai naar diverse bootjes die langs me varen. Trap me suf, maar wat heerlijk om op deze manier vakantie te hebben. 
5 thoughts on “Mooie fietsdag

  1. Zeker weten hebben we weer heel veel leuke zakjes uit Nederland.
    Laat de andere supermarkten maar volgen hoor!! Met het oog op het nieuwe seizopen en de internationale theezakjes ruilbeurs in de Bilt is dat toch weer mooi meegenomen!!

  2. Nog niet, maar heb er ook nog niets aan gedaan. Eerst even vakantie vieren natuurlijk!:-))
    Zal in de T-Collectors weer een oproepje plaatsen. Hopenlijk zullen er dan weer racties op komen en uiteraard ga ik weer mails rondsturen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 2 =