Meer dan 2 maanden zitten ruilen

Vandaag zijn de zakjes bij me binnen gekomen van een ruil waar ik meer dan 2 maanden mee bezig ben geweest. Het is gelijk ook de grootste ruil ooit. 182 zakjes uit Rusland. De zakjes zijn zo ontzettend mooi, van goud glimmende zakjes, totaal onbekende witte zakjes, maar ook aanvullingen op series. O dit is zo ontzettend mooi.. Het lange ruilen, waarbij je soms weken weer niets hoort en daarna ook nog eens weken en weken wachten tot dat de postbode aanbelt. Het is het wachten meer dan waar geweest.

Klik op de foto en je ziet een groter en duidelijker exemplaar.

One thought on “Meer dan 2 maanden zitten ruilen”

  1. Wauw erg mooie zakjes zeg! Dat is het wachten wel waard geweest. Heb vandaag ook net een grote ruil binnen gekregen van iemand uit Tsjechie. Ik heb hier ook lang op moeten wachten maar ze zijn erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − 7 =