Thee en voetbal, gaan deze samen??

Mijn passies zijn bekend, theezakjes en voetbal. Totaal verschillende hobbies maar beide geweldig. Afgelopen jaar is best heel heftig geweest wat betreft het voetbal. Precies een jaar terug kwamen de donkere wolken boven mijn cluppie drijven. De bodem van de kas was in zicht en er was totaal geen zicht op het grote schip met geld wat er moest komen. En in mei was het duidelijk, de stekker moest er uit, faillisement werd aangevraagd. Eigenlijk is het met geen pen te beschrijven wat er dan door je heen gaat. Het is zo onwerkelijk dat er nooit meer op vrijdagavond richting Veendam zal worden gereden. Maar dan opeens is er hoop en enkele uren voordat het faillisement definitief wordt mag ik als mediapartner van BV Veendam via een persbericht naar buiten brengen, dat we doorgaan en we met een minimale begroting toch in de Jupiler League zullen blijven spelen. O wat heerlijk. Na vele huilbuien met mijn voetbalvrienden is het plotseling champagne. Vanaf augustus is het dus weer elke 14 dagen genieten op de Langeleegte. Nu zal men denken, wat doet dit verhaal op een theewebsite. Ach eigenlijk niets, de overeenkomst tussen voetbal en thee is niet meer, dan het befaamde kopje thee in de rust van een wedstrijd. Tot afgelopen week. Eindelijk is er een zakje in mijn bezit van een voetbalclub. Nee geen BV Veendam, zelfs geen Nederlandse club, nee een grote jongen geeft gewoon een eigen theezakje uit. Het engelse Arsenal bezit een eigen theezakje. Eindelijk maar toch, mijn 2 hobbies gaan samen.

Reacties

Misschien kan je BV Veendam zo ver krijgen om ook een theezakje uit te brengen.
Wie weet volgen er dan meer voetbalclubs.

Joke L. 25-12-2010 @ 16:13

Bij Veendam moet ik hem dan wel zelf bekostigen. Maar zou het natuurlijk geweldig vinden. Mocht het ooit zo ver komen dan bewaar ik er eentje voor je. Hahaha. Dus jij zit ook niet onder de kerstboom met een kalkoen.
Liefs Maria

Maria 25-12-2010 @ 16:16

Wie weet wat de toekomst nog brengt.

Joke L. 25-12-2010 @ 17:32

Als ik de 50 000 zakje in mijn map doe, laat ik er zelf eentje ontwerpen. Maar wees gerust, mijn hoofd zie je nog niet snel op een zakje, moet eerst dan nog jaren verzamelen. 30 000 komt eerst nog en daarna nog heel wat te gaan. Tegen die tijd heb ik misschien wel grijze haren van de zakjes.

Maria 25-12-2010 @ 17:39

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × vijf =