En weer ondek je een mini verschil

Heerlijk om nu ook de losse zakjes te verwerken die er nog liggen, de series is meestal makkelijk op te ruimen, maar de eenlingen moet je allemaal doorspitten en toch goed bekijken. En zo kom je dan weer achter allerlei kleine verschillen. Wat te denken van de London Fruit & Herb Co, die zijn er dus met als kleine tekst achterop, Premier Foods en blijkbaar ook met de naam Typhoo. Wellicht weten jullie dit allemaal allang, ik kwam er nu pas achter. Blijkt dus dat ik er ook al een aantal van in mijn map heb zitten. Dus hup, de ruilbakken gepakt en ja hoor, zelfs daar vind ik er nog 2. Heerlijk er ligt hier nog een berg eenlingen op mijn bureau, ik kom vast nog wel meer onverwachtte zakjes tegen.

Reacties

zo blijven we bezig met al die kleine verschillen, we raken nooit uitverzameld

Mariët 25-12-2010 @ 21:18

Hoi Maria,

En om het nog ingewikkelder te maken; die zakjes met Typhoo.com hebben een rechthoekig merkje midden bovenaan of rechts bovenaan een klein vierkant merkje.
Kun je even vooruit, nietwaar?
Jan

Jan de Graaf 28-12-2010 @ 23:21

Jan, dit moet je niet zeggen, nu kan ik weer de ruildoos doorspitten om te zien of ik toevallig iets over het hoofd heb gezien. Volgens mij kun je beter postzegels verzamelen, daar zijn er geen merknamen, blokjes en weet ik veel wat al niet meer. Maar nu schop ik vast tegen de stoelpoten van de postzegel verzamelaars, ook daar zullen er wel mini verschillen zijn. Bedankt Jan, we gaan weer verder.

Maria 29-12-2010 @ 00:24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 1 =