Stoppen met verzamelen????

Vandaag lees ik dat er weer iemand stopt met het verzamelen van theezakjes. Het betreft een van de grootste verzamelaars van Nederland. Ieder natuurlijk zijn eigen keus wat men gaat doen. Maar ik begrijp het niet, je kunt toch niet zomaar stoppen? Het is toch als een virus en je blijft steeds uitkijken naar leuke zakjes. Ik snap best dat er momenten zijn dat je even totaal geen zin meer hebt in het verzamelen en alles even opzij wordt geschoven, maar als het dan weer winter is en de avonden lang en donker, dan is het toch weer heerlijk om in je zakjes te duiken. Ik heb het afgelopen jaar wegens te drukke werkzaamheden en ziekte niet al te veel gedaan aan de zakjes, loop waarschijnlijk ook achter. Maar ik zie vanzelf wat er op mijn pad komt, juist het niet alles bezitten is voor mij leuk, want dan weet ik dat ik nog veel moet ruilen. Vind het dus heel jammer dat er weer iemand stopt en geen tussen weg heeft kunnen vinden. In haar geval was het ruimte gebrek. Ik weet het, mijn theekamertje barst ook uit zijn voegen. 45 ordners en mega veel bakken, lades, zakken en dozen staan hier ook in het rond, maar zo heerlijk om er zo nu en dan tussen te zitten.

Reacties

Tja wie had dit gedacht dat zij geen stoppen.

José 17-08-2010 @ 21:08

Ja kwam wel behoorlijk onverwacht en toch ook weer niet, een jaar terug sprak ik haar eens op een beurs over het stoppen van iemand anders en toen gaf ze aan dat ze dit wel begreep, dat je ineens geen zin meer had. Heb ik trouwens ook vaak genoeg, maar ach de deur van de theekamer een tijdje dichthouden is niet erg, hij gaat altijd na een paar maanden wel weer open en dan is het weer geweldig.

Maria 17-08-2010 @ 21:38

Ik heb het een paar jaar geleden ook gehad, even alles links laten liggen. Het komt denk ik ook omdat je te aktiv wil zijn.
Het is maar een hobby, tenminste dat hoort het te zijn.
Nu vind ik het in elk geval weer heel leuk, misschien omdat ik nu heeeeeeeel veel tijd heb. Op naar de beurs in Assen, we hebben er zin in.

Gon Slokkers 22-08-2010 @ 11:37

Ken ik ze ook,want wie weet misschien verkoopt ze,ze wel per stuk, hebbeb wij er ook nog wat aan

Sietske Gijzen 03-09-2010 @ 18:59

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 2 =