Princess Noor

Collega Rob (Staine) nam de afgelopen periode een aantal doosjes thee mee uit Duitsland, waaronder ook 2 doosjes Princess Noor.  In eerste instantie denk je dan, die heb ik al, worden even opzij gezet voor een moment dat er wat meer tijd is en dan worden ze even nauwkeurig aan een kennersblik onderworpen. En ja hoor, de achterzijde is anders ingedeeld en de onleesbare tekst is ook anders. Dus we kunnen weer alle Princess Noor zakjes de komende tijd na kijken hoe deze ingedeeld zijn. 
Trouwens van het blauwe bergamot zakje zijn er nu 3 verschillende.
2 met 2 regels tekst boven voorkant, achterzijde anders
1 met 3 regels tekst boven. Of kan iemand me vertellen dat er nog meer zijn?One thought on “Princess Noor”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × twee =