Dagtaak

Met dank aan Cobie, Rensina, Jan en Elly is er weer een update van de Pickwick lijst. De nieuwste zakjes staan onderaan het pdf bestandje. Wacht even een aantal reacties af of de nummers wellicht fout zijn en dan zal ik volgende week de zakjes op de juiste plaats in de lijst toevoegen.

Reacties

Hoi Maria,
Allereerst wil ik je bedanken voor het steeds weer bijhouden van DE Pickwicklijst!!!
Een kleine aanvulling op zakje 211 op je lijst, de Osvezeni heeft nummer 10.000.708.
Groetjes Joke

Joke Logemann 09-08-2009 @ 13:51
———–
Bedankt voor de leuke reactie, maar ik moet eerlijk bekennen, zonder de steun van jou en al die anderen zou het me nooit lukken. Maar gezien de positieve en leuke reacties vind men het denk ik super handig om deze lijst te hebben en te weten waar naar men nog steeds opzoek moet. Zoals je ziet moet ik er nog heel wat zakjes zoeken. Groetjes

Maria 09-08-2009 @ 14:20
———-
Ik ben er ook heeeel erg blij mee :). Ik kijk een paar keer per week naar deze lijst, dus ben je zeer dankbaar.

myloon 11-08-2009 @ 09:48

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × een =