Gewoon leuk zakje

In de winterperiode kom je soms speciale winter thee tegen met als toevoeging kaneel. Gisteren kreeg ik dus weer zomaar een nieuw Nederlands zakje in mijn schoot geworpen. Wie volgt met de nieuwe kerst thee smaken of een serie Advent thee? He wat is het verzamelen toch heerlijk met al die nieuwe zakjes, als heb ik ooit in een ver verleden wel gedacht, als ik er 10 000 dan heb ik alle zakjes die er op de wereld zijn. Nee dus, ik denk dat ik dan op dit moment toch echt door moet verzamelen tot een 50 000 en tegen die tijd dat ik dat heb binnengehaald dan zal het aantal weer vele malen hoger liggen en wie weet ben ik tegen die tijd wel de 65 gepasseerd.


Winter thee

Reacties

Heey!
Spaar je ook pickwickzakjes? Daar heb ik er een hoop van! Zeg maar welke je wilt;)
Grtz

MiieJ 03-12-2008 @ 19:57

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + dertien =