Alweer nieuwe zakjes

In de slipstream van marktleider Pickwick kon het natuurlijk niet uitblijven dat meerdere grote theemerken in Nederland komen met nieuwe zakjes. Doen ze dit niet, dan is dat commercieel gezien en slechte zaak, want de mens heeft nu eenmaal de neiging om een nieuwe verpakking te pakken, men wil proberen. En dus moet Albert Heijn ook zijn verpakking aanpassen en nieuwe smaken op de markt zetten. Want men wil de klanten van het eigen merk product natuurlijk niet verliezen. Dus verzamelaars, denk nu niet dat ze dit voor ons doen omdat wij onze verzameling weer zo graag willen uitbreiden. Maar leuk is het natuurlijk wel, weer vele nieuwe smaken en weer kunnen we onze mappen aanpassen, door een nieuwe serie er weer tussen te plaatsen. Is er onder jullie al iemand die een lijst heeft met alle smaken? Misschien leuk om dit te mailen naar mij, dan plaats ik hem hier weer op de site.

Reacties
Dit is volgens mij de complete lijst van de nieuwe zakjes:

Marokko (munt & kaneel)
Turkije (appel, vijg & dadel)
Afrika (honingbos banaan vanille en ananas)
Zuid Amerika ( mate met ananas en guarana)
India (chai met vanille)

Groene thee
Groene thee (sinaasappel, meloen, papaja en aloe vera)
Groene thee (eucalyptus & munt)
Groene thee (honing en citroengras)
Groene thee (citroen)

Witte thee (jasmijn & lindebloesem)
Witte thee ( lotus & lychee)
Mylona 23-12-2008 @ 13:57

Bedankt, dat je hier de aanvulling hebt geplaatst. Ik zit vandaag dus in de zakjes en heb de AH nog niet verwerkt, maar ik vermoed dat ik ze niet allemaal bezit. Super de Boer heeft ook een iets ander zakje, daar staat nu ipv Super nu Super de Boer.
Maria 23-12-2008 @ 14:35
Ik heb dubbel: zuid amerika, afrika, groene thee sinaasappel (etc) en witte thee jasmijn&oranjebloesem. Als je hier iets van kunt gebruiken, geef maar een gil, dan stuur ik het naar je op.

Bedankt voor de super de boer tip! wist het nog niet
Mylona 23-12-2008 @ 15:31
Ik heb dubbel: zuid amerika, afrika, groene thee sinaasappel (etc) en witte thee jasmijn&oranjebloesem. Als je hier iets van kunt gebruiken, geef maar een gil, dan stuur ik het naar je op.

Bedankt voor de super de boer tip! wist het nog niet
Mylona 23-12-2008 @ 15:38

Ik mis nog Groene Thee, Groene Thee met Citroen en Afrika.
Die heb jij dus niet, maar wellicht dat er een reactie komt van iemand anders.
Maria 23-12-2008 @ 16:19
Afrika is dus reeds in mijn bezit, nog 2 dus.
Maria 04-01-2009 @ 16:31


Ik Heb al heel veel thee zakjes! Ergens in de honderd maar: Van pickwick zijn ook heel veel landen thee, ik heb al: Marokko, Turkije, India. Maar ik heb ook wel wat van Albert Hein, ook landen: Marokko, India en Afrika. De meeste theezakjes die ik heb komen van pickwick. Maar ik heb ook veel van: Lord Nelson, haha die kennen jullie vast niet!
Merlijn Fekkes 28-01-2009 @ 14:36

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × een =