Voor mannen of vrouwen??

Je komt allerlei vreemde theezakjes tegen. Laatst hadden we al de Cannabis en Paddo thee en nu kom ik weer eens iets anders tegen. Een stimulatie thee. Hardstikke leuk zakje, zou zo verkocht kunnen worden tijdens de nachtelijke programma’s op RTL en SBS. Maar omdat ik het zakje leeg heb gekregen en ik dus geen doosje bezit, is mijn vraag dus eigenlijk, is het voor mannen of vrouwen. Ben best ook nieuwsgierig naar de werking van de thee. Nu weet ik dat er heel veel theezakjes verzamelaars ook de thee eerst willen drinken. Dus mijn vraag aan jullie is, werkt deze thee ook echt?

Reacties

Has somebody this teabag for exchange? (By the way I have got new teabags from Germany – I was there in a vacation)

Jan Jindra 21-07-2008 @ 14:38

Sorry I had only 1. Maybe someone else.
Greatings Maria

Maria 21-07-2008 @ 16:54

Bedankt Maria voor de gezellige midag ,en rrietje en Jose natuurlijk ook .
Altijd leuk dat je die ene van een serie waar je al een hele tijd naar op zoek bent , toch bij een in de doos zit .en weer een serie kompleet hebt.Mijn verzameling is weer aardig uit gebreid.
Na eerst nog even Duisland in geweest te zijn (natuurlijk voor de Teekanne) en daar ook nog leuke zakjes heb gevonden weer naar Friesland ,met de na pret de zakjes in de mappen doen en kijken naar de verschillen van de zakjes ,die zaten ook bij.
Tot de volgende beurs in Assen .groetjes Sjieuwke

Sjieuwke 24-07-2008 @ 17:36

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 1 =