Dinsdag middag 13.00 uur

Het leuke van vakantie is dus dat je overal de tijd voor bezit. Vandaag dus Fries bezoek van Sjieuwke. Gelijk ook de theedames Grietje en José uitgenodigd en om 1 uur kon het ruilen beginnen. Eerst moest er natuurlijk heel veel bij gepraat worden, de laatste nieuwtjes, vakantie verhalen en al die andere zaken die belangrijk zijn. Maar al snel was het weer in de dozen duiken en nieuwe vinden (of die hele ouwe die je al jaren zoekt). Aan het eind van de middag blijkt dat toch weer dat er een 100 nieuwe zakjes aan je verzameling toegevoegd kunnen worden. Voor al dat er weer 6 nieuwe Lipton Yellow Labels in de mappen kunnen worden gedaan, maakt het des te leuker. Want voor mij blijft dit denk ik wel het leukste gedeelte van de verzameling, al die zelfde zakjes, die toch net even verschillend zijn.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × twee =