Tweede jeugd

Soms kom je zakjes tegen die ontzettend leuk zijn en waar ook nog eens de inhoud aanwezig is. Maar of het bij mijn nieuwste aanwinsten nu wel de bedoeling is om deze te drinken, dat vraag ik me dus af. Ik twijfel wel enigzins. Het gaat namelijk over Cannabis en Mushroom (Paddo) thee. Mochten jullie mij nu de komende weken toch voorbij zien zweven dan weten jullie wat de reden kan zijn. En ben ik toch voor de bijl gegaan met een kop geestverruimende thee.

Reacties

Has somebody these teabags for exchange? I want them, they are very nice!! :-))
Thanks,
Jan Jindra
E-mail: sbiram.cajove.pytlicky@seznam.cz
Website: www.teabags.7x.cz

Jan Jindra 01-07-2008 @ 21:27

Okay. 2 for you. The last ones.

Maria 01-07-2008 @ 22:40

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − 11 =