Eindelijk weer eens even in de zakjes

Zoals al eerder verteld, heb ik momenteel weinig tijd voor de theezakjes, druk op het werk en het weer is me eigenlijk ook te mooi om achter de pc te gaan zitten in mijn vrije tijd. Maar vandaag is het dus iets minder met het weer, donkere wolken en zo nu en dan een miezerig buitje. Dus eindelijk maar toch weer eens eventjes in de zakjes. Wat zitten ruilen, wat in de mappen opgeborgen en in de lijst gezet. De weblog weer in orde maken, want die was zijn achtergrondje kwijt en noem maar op. Allemaal kleine klusjes die het verzamelen zo leuk maken. Ik hoop vanavond op de site ook nog wat nieuwe dubbelen te plaatsen. Dus hou maar in de gaten.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + drie =