Personeelsblad NDC Media Groep

Zoals een aantal wel weten werk ik bij de grootste krant van Noord Nederland. Ik verzorg daar alles op media gebied voor oa BV Veendam, zorg dat er deelnemers komen op een aantal Fairs in het noorden en doe nog wat andere dingetjes. Mijn directe collega’s weten natuurlijk van mijn theezakjes gekte. Maar nu kwam het dus ook bij de redactie van het personeelsblad terecht en die wilden dus gelijk wel eens meer weten en zodoende komt er in februari een hele pagina te staan over mijn verzameling. Ik wil jullie dit dus niet onthouden. En wie weet, zijn er weer collega’s die naar allerlei vreemde oorden gaan op vakantie en toch even aan mijn thee verzameling denken.http://www.box.net/shared/s2x3kuog8g

Reacties

Wat leuk!
Ik heb een paar maanden geleden ook in ons bedrijfsblad gestaan. Daar komen dan toch leuke reacties op van collega’s. Helaas heeft het me nog niet veel nieuwe theelabels opgeleverd.
Bert

BB 01-02-2008 @ 09:00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − twintig =