Lord Nelson 2

Zoals al eerder aangegeven, zou ik een overzichtje gaan plaatsen van alle Lord Nelson zakjes met scheepsrad. Graag reactie als jullie nog meer smaken kennen.

Vitalität, Balance, Entspannung, Erholung, Leichtigkeit, Wohlbefinden.

Lemongras-Erdbeere, Erdbeere-Rhabarber, Apfel+Vitamin C, Kirsche-Rosenblüte, Kirsche-Joghhurt, Blutorange+Vitamin C, Apfel-Zimt, Ostfriesen, Gluhwein, Rooibos-Vanille, Rooibos-Caramel, Rooibos Natur, Gruner Tee Vanille, Lapacho-Orange-Spice, Rooibos-Orange, Melisse, Darjeeling, Brennnessel, Gruner Tee Zitrone, Ginkgo-Citroenengras, Minze-Honig,
6 Krauter, Earl Grey, Fenchel, Gruner Tee Natur.

Yunnan, Kenia, Ceylon Uva.

Is dit alles of kan iemand me dus vertellen wat ik nog mis.

Reacties

Ik heb 29 smaken in deze serie. de volgende smaken mis je dus nog: Rooibos-Orange, Weisser Tee Natur, Weisser Tee Ingwer-Zitrone.
Dan zijn ze er in België ook, maar dan in folie zakjes. Hiervan heb ik maar 3 smaken,Thé au citron, Infusion Verveine Orange, Fleurs de Tilleul, maar er zullen er vast wel meer zijn.

Marjoke 21-01-2008 @ 16:27

sorry, Rooibos Orange heb je dus wel. Je mist dus maar 2 smaken.

Marjoke 21-01-2008 @ 16:29

Ik heb wel een Weisser Tee Natur maar dat is een totaal ander zakje, maar ik zal mijn best gaan doen om alles te krijgen. Zo blijven we bezig.

Maria 21-01-2008 @ 17:27

Ik heb wel een weiBer tee natur zakjes van Lord Nelson Scheepsrad dubbel, die wil ik wel met je ruilen als je hem nog niet bezit.

Mylona 23-04-2008 @ 13:48

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − vier =