Menterwolde Online oproep

Een paar weken terug heb ik weer eens een oproepje gedaan voor theezakjes op Menterwolde Online. De site voor Menterwolde en omstreken. Alhoewel omstreken er zitten daar zelfs mensen uit Belgie online. Maar nu had iemand van de crew dus mijn oproepje doorgeplaatst op Hoogezand Online en gelijk kreeg ik dus een mailtje van Greetstra, dat ze zakjes voor me had. Ik wist dus helemaal niet dat iemand mijn oproepje daar geplaatst had, maar dit is dus super. Vanmorgen moest ik toch in Hoogezand zijn en ben maar even langs gegaan. En er lagen dus theezakjes voor me klaar. Oa onderstaand rechter zakje, de linker had ik dus al maar deze was net weer even anders. Geweldig dus. Margreet bedankt.


Net weer even anders


Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − drie =