Ruilen op een gewone donderdagavond

Gisteravond waren we dus met 7 dames (ja de heren lieten ons zitten, Hans zat liever bij Tineke Schouten). Maar ook zonder hun hebben we heerlijk kunnen ruilen en bij kletsen. Want dat was ook een beetje de bedoeling, niet alleen ruilen maar ook even bijpraten over allerlei andere zaken. Nu spreek ik alleen voor mezelf maar ik heb dus super goed kunnen ruilen. Toen om half 1 de laatste personen weer richting Roden reden, heb ik alles nog even geteld en ik kwam dus uit op 242 geruilde zakjes. Dat is dus behoorlijk veel en dat zomaar op een avondje in huis. Dit aantal houdt dus wel in dat ik ook dit weekend weer bij moet werken. Mijn achterstand moet niet weer oplopen. En met veel beurzen in het verschiet, bijwerken dus.


Net weer even anders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 3 =