Wie o wie kan me helpen aan dit zakje

Steeds zijn er zakjes die je niet bezit maar wel zo nu en dan weer ergens zit opduiken. Afgelopen week kwam ik onderstaand zakje dus weer eens tegen. Ik heb ook een bod op dit zakje gedaan omdat ik het heel graag aan mijn verzameling wil toevoegen maar jammergenoeg is er nog iemand in Limburg die mij steeds overbiedt. En dan is het natuurlijk de vraag, hoever ga je daar in mee. Ik wil best wel eens wat hoger gaan, maar het moet wel redelijk blijven en als ik eerlijk ben dan is het dat nu niet meer. Maar is waag dus een andere kans, misschien zijn er bezoekers van deze site die me wel kunnen helpen aan dit zakje en hem graag willen ruilen. Laat dus iets van je horen als je mij kunt helpen.

Pickwick Hongarije

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 6 =