Oude zakjes

Via onze Belgische vriend Peter Stevens heb ik weer hele mooie oude zakjes kunnen bemachtigen. Zakjes die je wel al eens ergens hebt gezien maar die je op een ruilbeurs nooit tegen komt. Tenminste ik zie ze nooit of ze liggen misschien wel ergens in een geheim kistje. Dit weekend wil ik dus koste wat het kost een heel groot aantal zakjes weer toevoegen in mijn mappen. En natuurlijk ook toevoegen aan mijn Excel bestand. En dan beter opletten en vaker even het bestand weer opslaan zodat ik niet weer voor niets alles netjes invoer, maar ik denk dat ik de helft van het verloren gegaane bestand weer heb kunnen bijwerken en terugvinden. De anderen kom ik tzt wel weer tegen als ik eens een map even opnieuw indeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 11 =