2 gedachten over “Succes kan ook het einde zijn

  1. Heel herkenbaar. En je weet hoe ik over dit verkopen van troep tot gewoon normale zakjes denk. Voor mij zijn dure/ bijzondere zakjes of heel oude zakjes een uitzondering om te kopen/ verkopen. Maar omdaar van die mega bedragen voor te vragen is vragen om een gouden toilet pot. Helaas zal dit niet ophouden.

    1. Inderdaad, ik koop best wel maar dat complete verzamelingen nu per merk of serie worden aangeboden op Marktplaats, daar erger ik me dus vreselijk aan. Ik moet nu goed zoeken om wel de leuke zakjes te vinden die er zo nu en dan staan van niet verzamelaars of verzamelaars die niet actief zijn op allerlei verzamelsites. Maar wellicht zien ze zelf ook in, dat door de overkill aan plaatsingen ze juist niet zo veel verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *