5 gedachten over “BBB

  1. Hoi Maria, wat een zuur stukje. Er zijn meer kiezers voor de PS wezen stemmen, winst voor de democratie zou ik zeggen. Uiteraard moet je bij nieuwe partijen altijd afwachten hoe het zich ontwikkelt, maar ik hoop je te kunnen geruststellen – misschien juist wel niet – maar zijn al twee jaar bezig om de partij goed op te zetten. Ook dat geeft geen garantie, zie de teloorgang van D66, PvdA en CDA. Maar ze zijn er nog, en kruipen wellicht weer uit het dal. Bij de BBB is er een goed fundament gelegd en daarop gaan we verder bouwen. Snap ook dat deze geweldige uitslag verwachtingen schept die niet voor iedereen waargemaakt zullen worden, we doen het samen met andere partijen, maar BBB loopt niet weg voor haar verantwoordelijkheid.

    1. Beslist niet zuur bedoeld, maar ik heb de afgelopen jaren te vaak partijen gezien welke voort komen uit verschillende partijen en achtergronden en dit loopt zo vaak verkeerd af. Ik heb hier dus geen goed gevoel bij maar de toekomst zal het leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *