2 gedachten over “De mooiste van 2022?

  1. Hoi Maria,

    Alles nog goed daar en gezond?
    Was nog wat foto’s aan het scrappen van de theezakjesbeurzen en dat bracht me naar jou site. Ziet er nog steeds mooi en verzorgd uit. Wat een mooie zakjes zijn dat uit Japan. Het kriebelt niet bij me hoor om opnieuw te beginnen en heb er nog steeds geen spijt van dat ik ben gestopt.
    Er zal vast wel veel veranderd zijn in de theewereld sinds 2011. Hier gaat alles zijn gangetje. Heb een appartement gekocht wat nog gebouwd moet worden maar volgend jaar hoop ik er te wonen.

    1. Fijn om weer iets van je te horen Gon, hier gaat het verzamelen met ups and downs. Er gaan ook maanden voorbij waarin ik niet naar de zakjes kijk. Momenteel zitten we in de winterflow en ben ik druk bezig om alles bij te werken en ruimte te creëren in hoofd en huis. Voor de rest gaat alles hier in het noorden goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *