3 gedachten over “De zoektocht naar vrede en geluk

  1. Vorige week in de Aldi een bejaard vluchtelings echtpaar geholpen. Toen ik mijn bakjes Griekse yoghurt wilde pakken gebaarde de man om mijn hulp met de verschillende prijzen. We zijn er met gebarentaal uitgekomen. Op dat moment bedenk je dat zulke bejaarde mensen huis en haard moesten achterlaten en een onvoorspelbare vlucht moesten maken. Misschien samen met kinderen of familie maar ze waren alleen en dan gaan mijn gedachten gelijk naar hun eventuele kinderen die misschien verdeeld over de wereld zitten.

    1. Ik zou niet graag in de schoenen staan van deze mensen, wat hun reden ook is om te vertrekken naar en onbekend land, je laat altijd familie, vrienden of wie dan ook achter. Of zoals jij het zegt, ze zitten verdeeld over de hele wereld en je hebt misschien nooit de financiën om hen te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *