3 gedachten over “De stoorzender

  1. In het begin heb ik ook bij haar gekocht. Na dat ik grote schade aan mijn auto heb gereden ben ik gestopt maar eigenlijk had ik er nóóit aan moeten beginnen want ook ík heb meegeholpen aan dit onzinnige gedoe waardoor het ruilen van theezakjes op ‘n zéér laag pitje komt te staan met voor ons verzamelaars geen prettig vooruitzicht. Waar het eindigt weet geen mens……………………..

  2. Ook ik heb hier aan meegedaan, hoofdzakelijk omdat we nergens meer naar toe konden ivm Covid 19 – maar ik ben al een poosje gestopt omdat er geen grenzen meer waren voor deze persoon – het plezier van het ruilen en verzamelen wordt zo verziekt, jammer!

  3. Dames, tijdens advent 2020 heb ik ook iets gekocht, samen inkopen was aantrekkelijk en dat moet ook kunnen. Maar toen ze naderhand verder ging op een andere pagina, had ik daar ook geen moeite mee. Tot het moment dat daar Nederlandse zakjes te koop kwamen staan. En die ook nog eens te duur waren.
    Winst maken over de rug van andere verzamelaars is aan mij niet besteed. We zullen wel zien wat ze verder gaat doen. Ze is er zo te horen er nog lang niet flauw van en gaat lekker door. Maar aan mij zal ze nooit meer 1 zakje verkopen en ruilen zal ik ook niet meer met haar doen. Op een beurs zullen we haar niet meer zien, daar zijn het alleen maar kapotte zakjes volgens haar. Nou daar ben jezelf bij, kapotte zakjes kom je wel eens tegen maar niemand verplicht je om deze te nemen. Jammer ze is en blijft een stoorzender.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *