4 gedachten over “Allemaal theezakjes

 1. Het was weer heel fijn om elkaar weer op een ruilbeurs te zien, na bijna 2 jaar.
  Kapotte zakjes ruilen op een ruilbeurs?
  Daar ben je toch zelf bij wat je uit de bakken of mappen pakt.
  Deze ruilbeurs heb ik 185 zakjes geruild en daar zat geen één kapot zakje tussen, je ogen de kost geven en niet blindelings pakken.
  Ik ben blij dat er ruilbeurzen zijn, we hebben elkaar weer gezien en er werden weer diverse nieuwtjes uitgewisseld.
  Het ruilen blijft leuk, dat is verzamelen!!

 2. Leuk stukje over de ruilbeurs van Zaandam. helaas kon ik er niet bij zijn, maar een kleinschalige beurs is altijd een feestje. Ook grote beurzen zijn leuk en zeker als er buitenlandse verzamelaars komen zoals afgelopen zaterdag in Maartensdijk. Ook daar heb ik geen kapotte of vieze zakjes gezien. Alleen maar mooie zakjes en heb daar dan ook een record aantal kunnen ruilen ( 947) echt bizar hoeveel nieuwe zakjes er weer bij zijn gekomen. Niet verwonderlijk natuurlijk na 2 jaar ruilbeurs stilte. Ik zou zeggen op na de volgende ruilbeurs.

  1. Ach je weet toch van wie deze opmerking is gekomen. Ik hoop dat er dit jaar wellicht nog ergens een beurs zal komen. Ik hoorde ergens iets over Purmerend. Wellicht kan ik er dan eens heen want deze is voor mij onbekend. Voorjaar 2020 zou er ook eentje zijn in Rijsbergen, hotel had ik reeds geboekt, maar ook niets meer gehoord of deze alsnog komend jaar door zal gaan. Moet voor mezelf wel bekennen dat ik in 2020 mijn beste ruiljaar heb gehad. Toch wat meer vrije tijd door alles wat niet meer kon en regelmatig tussen de 100 en 200 kunnen ruilen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *